Otrzymuj bieżące wiadomości.

Podaj swój e-mail, by otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.

nie teraz nie, dziękuję
Moje konto Moje konto

Fasolka Adzuki bezglutenowa BIO 400 g DenverFood

7.00
Dodaj do ulubionych Negocjuj cenę

Na stanie: 1 Na wyczerpaniu

Czas dostępności: Dostępny od ręki

Producent: Denver Food

Opis produktu Fasolka Adzuki bezglutenowa BIO 400 g DenverFood

Nazywana też czerwoną soją, należy do do najstarszych roślin strączkowych uprawianych w Azji. Stanowi ceniony składnik kuchni dalekowschodniej, zarówno ze względu na delikatny, orzechowy smak, jak i cenne właściwości zdrowotne. Fasolka adzuki jest doskonałym źródłem białka, a także błonnika, który pomaga regulować proces przemiany materii w organizmie. Nie zawiera glutenu, dzięki czemu może być spożywana przez osoby, które nie tolerują tego białka. Nadaje się do dań ze zbożami, ryżem, past, pasztetów i zup.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA: Fasolkę należy przepłukać zimną wodą, zalać i pozostawić na kilka godzin. Następnie gotujemy fasolę do miękkości w świeżej, nieosolonej wodzie (solimy dopiero pod koniec gotowania). W trakcie gotowania można dodać do fasoli glon kombu, który ułatwia trawienie.

Masz pytania?

:
:
:
:

Poleć produkt

:
:
:

Zgłoś błąd

:
:
:
' ]); _gaq.push([ '_trackPageview' ]); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })();